Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte lätt att leva...


När kommer glädjen?



Det sägs att det finns en tid för glädje och en tid för sorg.
När kommer glädjen?
den riktiga glädjen i magen,
jag har kännt den korta perioder, men den stannar aldrig länge nog.

Jag vill kunna gå ut på stan och känna äkta glädje innför livet,
nu känns det som ett tvång, att försöka tvinga fram glädje




Fri vers av Vildaste
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-01-17 00:26



Bookmark and Share


  Niz
Det finns ingen glädje. lika bra att vänja sig vidatt
vara deprimerad hela sitt liv.
tyvärr!
2007-01-17

  Thurizas
en bra fråga du ställer här..oftast brukar den komma när man inte förväntar sig den har jag själv fått erfara..om det dock är så eller ren tillfällighet vet det fan.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste