Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweet memory

Ditt namn väcker
minnen och åtrå
djupt inom mig
Dina sensuella kyssar
Smekande känsliga
varma händer
Du gör mig fullkomlig
Vi blir ett
Jag är fullgången
Snart föds jag på nytt
Jag viskar ditt namn
Sweet memory.....




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 743 gånger
Publicerad 2007-01-17 08:30



Bookmark and Share


  aftermath
den här gillar jag, speciellt finalen/sista raden!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt