Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stigen viskade


Stigen viskade
om att komma hem nu

och att åter
vandra vidare

in i mig själv




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 944 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-17 14:36



Bookmark and Share


  sompio
Tack for att jag far lasa dessa ord som talar sa val till mig. Jag tanker pa Paulo Coelhos Alkemisten, som om hela bokens budskap fastnat i dessa sexton ord. Dessa ord behover jag lasa om och om igen for att minnas det viktiga i livet...
2007-01-18

  Gawain VIP
Din korta text berusar i all sin enkelhet, kanske just därför...
2007-01-18

  minette
mmmm
2007-01-17

  Söder
Härlig känsla. Du har funnit en skön stig att vandra...
2007-01-17

  Rachel Roth
tycker om själens viskningar...
genom alla ting...när vi lystrar

tack för fin text
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist