Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte på riktigt, har skrivit genom empati, inlevelse.



Våldtäkt

Jag gör ett nytt försök att resa mig
Men benen kan inte hålla mig uppe
Jag känner att jag inte längra har kontroll över min kropp
Den fumlar och skakar, men jag känner mig klar
Plötsligt blir jag yr och måste kräkas
Ligger och ulkar en stund
Sedan reser jag mig och tar mig hem på lealösa ben
Går in i badrummet
Märker att jag är täckt av lera
Ställer mig i duschen
Står där, vet inte hur länge
Tar mig försiktigt in på mitt rum
Då kommer chocken
Då förstår jag vad som hänt
Vad en främmande människa gjort med mig
Blir tvungen att kräkas, men det finns inget kvar i magen
Jag vill sova, aldrig mer vakna
Men blir så illa tvungen




Fri vers av Skjofn
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-01-17 15:49



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Den är så klar, inga kontiga ord eller metaforer. Bara !, som en blixt från klar himmel. Gud det är så hemskt.
2007-07-05

    Wewill
jätte fin^^
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Skjofn