Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksvärmen


Kärleksvärmen flyter
genom varje ven
ut genom muskler
och ned i mina ben

jag andas & jag känner
den sakta fylla på
kraften utan början
som får mig att må

jag hör hur själen säger
njut nu bara njut
låt det bara vara
så finns det inget slut




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-17 23:35



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Härligt livsbejakande
2011-10-31

  nettizen
Vilken härligt positiv dikt! *gillar*
2007-01-17

  Markattan
Härligt livsbejakande och varmt och skönt skrivet.
2007-01-17

  Söder
Ja, det är bra... njut! njut av allt!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist