Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...mer texter ur samma låda som den föregånde...


Moonlight Angel

Moonlight angel, weep your tears in the black of night.
Your eternal sadness gives each morning a fresh start.
In the dawning hours my heart bleeds for you, because I know...
You can\'t fade away into oblivion.




Fri vers av Veronika Lundqvist
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-01-18 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronika Lundqvist
Veronika Lundqvist