Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vilja vara ensam är inte samma sak som att inte vilja prata. Behöver hjälp med titeln.


Månens glädjerop är det som väcker mig på morgonen


Gardiner dras för och persienner faller ner
sanden smätter mot mina ben
för denna gången
när jag stampar i med mina
nedklottrade converse
med ett rött skosnöre
och ett vitt
skall jag fånga ditt intresse
genom att blända dig
med mina gråa ögon.

En gatulampa blinkar till
när brevbäraren kastar in sin
sista tidning.





Fri vers av inspiration.
Läst 514 gånger
Publicerad 2007-01-18 14:08



Bookmark and Share


  fröken
mee alike
moa. denna gillas av Hilda. punkt.
2007-02-12

  JML
Det andas sommar och självförtroende.

Har du stavat fel i titeln? Glädjerop kanske?
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.