Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek!!!


Du


När mörkret lägger sig över vår stad
och jag går hem efter dagens förvärv.
Då ser jag vad livet har skänkt mig,
mitt hjärta det jublar som besatt.

En Ängel att älska för livet.
En Älva som ler så jag smälter.
Jag vill kyssa Din kind, jag vill krama Dig hårt!
Jag vill smaka Din saft, jag vill känna Din Själ!

Dig vill jag Älska i Tid och Evighet!
Dig vill jag Ge allt som världen kan bringa!
Låt oss lysa i mörkret tillsammans
likt två fyrar på livets ocean.

Jag Älskar Dig och vill att vi delar,
allt det som livet för med sig.
I mörker och solsken, i regn och i rusk.
Ja, allt det som händer, vill jag dela med Dig!

En sommaräng vill jag vila på
tillsammans med Dig!
På havets bölja vill jag färdas
i en båt gjord för oss två.

Livet är allt - Livet är Du!

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-01-18




Fri vers av HerrP
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP