Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt kvar

En flicka går på lerig grusväg
Än har hon långt kvar
Svetten rinner, smutsen tynger
Än har hon evigheter kvar

En kvinna vilar på lerig grusväg
Än har hon möjligheter kvar
Själen brinner, kroppen tynger
Än har hon vandringar kvar

Än har hon framtid kvar




Fri vers av Linda Bärnfors
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 12:59



Bookmark and Share


  Patrik M/nsson
ryser......vet inte om det är för din text eller om det är för att det är så kallt här på visskolan. jag mistänker att texten spelar in.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Linda Bärnfors
Linda Bärnfors