Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Success in life




Success is measured,


most easily, most beautiful, by the number of days


that a person is truly happy.




Fri vers av Sonja
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-19 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja