Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gick



Jag gick och gick och gick

ja fortsatte att gå och gå och gå

det var helt meningslöst

jag gick mot ingenstans..


jag följde doften utan din parfym

och den ledde mig ingenstans




Fri vers av Sonja
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-18 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja