Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vill inte



vinden blåser hastigt, med sitt meddelande

på väg till dig


Ditt hår blåser åt ala håll och kanter

du märker inte,

du ser inte,

du förstår inte

för du vill inte.




Fri vers av Sonja
Läst 423 gånger
Publicerad 2007-02-08 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja