Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gryningen

När jag slog upp ögonen
den morgonen
visste jag att nåt inte stämde
Din sänghalva var tom
Den var kall och oanvänd
Den gryningen

Jag tänkte på dagen före
den morgonen
Hur vi skrattade och nojsade
Rullade runt i sängen
Du fyllde upp hela sängen
Den gryningen

I gryningen något hände
Något blev fel
så fruktansvärt fel
Den morgonen
Ett förfluget litet ord
ändrade hela mitt/vårt liv

Den gryningen
så tog mitt liv en annan väg
Ett liv utan dig







Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 908 gånger
Publicerad 2007-01-19 23:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Nej! Vad hemskt!
Jag menar inte att den var dålig,
jag bara kände in känslan av det du skriver...
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt