Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen!



När mitt skift är över
och jag stämplat ut
en sista gång

När jag vårdat färdigt
min andel
av vår jord

Begrav mig inte
Bränn inte min kropp
Utan sopsortera mig
som miljöfarligt avfall




Fri vers av Marita Persson
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 19:45



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
haha,tragikomiskt!
2007-07-05

    JJ VIP
Efter ett liv av gifter menar du? Snyggt upplägg, snyggt berättande, och fyndig och snygg summering! Applåd! Mvh. JJ.
2007-04-30

    inmeddiginålsögatkamel
Fint :)
2007-02-10

  Hildegun Relefors
Ödmjuk tanke! Visst har vi framtida funderingar, men än skall vi leva här och som du glädja med våra ord!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson