Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomsten

Ljuvlig heter smaken
av tonerna
som når mitt öra
från näbbar
saknade i vilans tid

När saven stiger
svämmar över
höjer de
en hyllning
till den sol som
kommer åter




Fri vers av Marita Persson
Läst 654 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-05 15:24



Bookmark and Share


  aol
Så fint om våren,
2018-02-03

    Bodil Sandberg
Enormt fint om vårens härliga tid!
2012-04-19

  Quasimodo
Känns som en skön första vårbris mot kinden !!
2008-07-23

  Ronny Berk
ett naturlyrisk anklang omfattar den texten...som smakfyller och tilltalar ...ja...
2008-06-06

    JJ VIP
Naturen har en alldeles egen smak, du har rätt! Du har gett den en dikt nu också! Känner nästan cellulosa smaken av björkens sav! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson