Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Skönhetens inre
är själens märke
som aldrig går bort.
Men det är jag!
Det är dessa märken
som skapat mig
till den jag är....

Och dina märken
är mina märken....




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-01-20 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt