Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt

Jag har inte sovit på länge
och jag vet inte om
jag kommer
att somna igen

Dina ord finns ej kvar
vaggandes i sängen
hängandes i luften
eller
skrikandes på väggarna




Älskade, sov gott!


(mouio per te)




Fri vers av BlåhäXa
Läst 334 gånger
Publicerad 2007-01-20 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa