Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt leverne

Livet är farligt att leva
Ändå är det det jag gör
Mitt skynke har en reva
Och det är väl som sig bör
För jag kan gömma mig
när jag inte vill ses
Och se på allt och Dig
Fast jag är en mes
känna mig som folk ibland
Jag har ingen religion
som många har i vårt land
Men jag känner tron
när du tar min hand






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-01-21 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt