Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite på glänt

Öppna ett fönster och ställ det på glänt
En kyss som jag sänder med smekande vind
Tårar smälter samman våra själar
Kommer tiden att stanna som ett mirakel
För att sedan ticka vidare.
Den vind du känner är kyssen jag sänt.
Vart vinner man ett nytt hjärta
Du är en låga som brinner i mig...alltid




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-21 14:07



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fönster öppet... ser snöfall o domherrar... lättvind... för den med sig .....
hoppas vindriktningen är den rätta...
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt