Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förtroende

Du gnider din nakna kropp mot mitt ansikte
Dina kroppsvätskor väter mitt öra.
Jag värjer mig men kommer inte undan
Du finns runt om mig
Du är en fysikalisk omöjlighet
Likt en Gudsgestalt omsluter du mig, på alla sidor

Du gnider dina fotsulor mot mina axlar
Kramar dina krävande lemmar runt mina höfter
Jag skjuter dig ifrån mig
men dina omgivande kroppsdelar
fjädrar tillbaka
berör mig överallt

Men du når inte fram

Inte genom mina öron
Inte genom min hud
Min hjärna kan du inte penetrera
hur du än försöker
Din kind pressas mot min högra överarms insida
Din mage tryckt mot min näsa äcklar mig

Vad du inte vet
är att när jag vänder dig ryggen
och går min väg
Lämnar jag också
ditt lismande
i närmaste papperskorg




Fri vers av Marita Persson
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-21 15:17



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ja visst! Behåll du din pansar! Låt inte lismande tungor få dig till något du inte är....eller vill ha del av. Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-05-23

  Hildegun Relefors
Starkt!
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson