Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tid av smärta och förnedring


Förnedrande sprutat i ansiktet



Du och jag sa han alltid.
Du kan aldrig bli något annat än min slyna.
Du är på de bråttsligas sida vare sig du vill det eller ej.

Jag ville hem,
han gav mig några hårda örfilar för att få mig att vakna till,
väsandes i mitt öra sa han orden:- du är min...

Han drog in mig i badrummet slängde ner mig i badkaret,
jag satt apatisk fick vatten förnedrande sprutat i ansiktet.
Sedan slet han upp mig i håret
:- Fixa till dig horunge nu ska vi jobba...




Fri vers av Vildaste
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-01-21 17:42



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
samma här, jag får också en sådan känsla, som föregående
...kraftfull är den iallafall
2007-01-23

  om en Siri
En hemsk dikt. Men du skriver på ett sätt att det nästan blir vackert..

Finns här gumman <33
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste