Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor på en grund av sand

 

 

Varje ord

 

 

Över ledningarna

gnistrande impulser

osynliga signaler

Vackert formade

av sammansatta tecken

eller varma stämband

Blir till skärvor

i detta glashus

på sin grund av sand

 

 

Ökar det redan öronbedövande kraset

 när stenen slungas..?

 

 




Fri vers av Gyllene Varg
Läst 557 gånger
Publicerad 2007-01-21 22:10



Bookmark and Share


    wilja
hmm, kanske..? vill inte spekulera.

det känns som att även om kraset blir högt och smärtsamt så kanske inte
helt överraskande?? byggt på sådan lös grund menar jag..
2007-01-22

  Micael Axelsson
Som om någonting utanför skickar ut signaler, som känns svåra att tolka eller känns smärtsamma, och söndrar skärvorna... i väntan på att stenen skall komma, stenen som kanske, kanske söndrar allt...
2007-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Gyllene Varg