Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderar på att ta bort sista meningen..vad tycker ni?


Det var natten då snön kom, minns du?

När vi kom in till rykande choklad igen
lutade du dig fram
kysste min överläpp och sa
\"Det spelar ingen roll hur många snöänglar du gör, du är fortfarande min alldeles egna ängel med vitt i håret\"

Sedan hällde du värme över mitt hjärta
och lovade att alltid stanna


(är din nya snöängel vackrare än jag, älskling?)




Fri vers av temugg
Läst 332 gånger
Publicerad 2007-01-21 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temugg
temugg