Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan det vara så här att vara hemlös?


Skuggornas Dal

Du ensamma själ som famlar i mörker efter ljus
Orkar inte längre ge utan bedövar dig med rus
Så många nätter du önskade en värmande hand
Din knutna hand innehåller några korn av sand

Du letar efter en plats för att sova en stund
En av dina vänner sökte upp minnernas lund
Du känner saknaden och vill att något ska hända
Om du bara blev upplyft så kanske det kan vända

Du tänker tillbaka på det som en gång var
Dina tårar som finns där ger oss ett bra svar
Dina ögon är trötta och din kropp är frussen
För att få lite värme åker du en stund på bussen

Din förhoppning om att någon där ger dig en slant
Sen finns det ju möjlighet att du hittar lite pant
Lite mat i magen du lyckas denna natt få ihop
Kroppen darrar och du blir påmind om begärets rop

Skriven av: nattig




Fri vers av nattig
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:16



Bookmark and Share


    Charlotte S
Kul att se att någon härinne skriver om relevanta vardagar. Många blundar för sanningen och det är allt annat än påhitt i vår såkallade trygga vardag! Plus i kanten Kvinna!
2007-01-22

    Camillaa
väldigt mörk
och gripande!
bra skrivit!

/ C
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig