Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som jag saknat dig...min älskade!

därnere på botten,
låg du,
långt ner i djupet.
som jag letat efter dig,
som jag längtat efter dig.

förtvivlat har jag undrat,
var du håller hus,
funderat på att
en annan,
en ny att tillfredställaa mina behov.

äntligen fann jag dig åter,
min älskade...



















KAJAL!!











Fri vers av angel of tears
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-22 10:40



Bookmark and Share


    Angel_Angelus
hihi* Jag tänkte nästan att det skulle vara den blå tröjan du glömt hoos mig .. eller din ring . som med ligger här, så var det kajalen XD
men seriöst .. jag känner igen det .. min kajal försvinner med jämt :/
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears