Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
suck...killar kan vara hopplösa, men ack så söta! men det är fan vad svårt de har att fatta!


stora lilla vän...

stora lilla vännen,
du är så snäll och
go\'.

du gör mig glad,
men vännen,
vi hör nog ej ihop.

mitt hjärta är en annans,
att stjäla det kan du
ej.




Fri vers av angel of tears
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:50



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
ja man kan säga samma sak tillbaka
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

angel of tears
angel of tears