Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt allt!

Älskling

Mina hand på din kind
Ömhet

Min kropp mot din
Trygghet

Mina ögon som ser in i dina
Du är mitt allt

Tåren som säger
Lämna mig aldrig

Mina läppar mot dina
Jag älskar dig

Din famn som säger
för alltid




Fri vers av iamsomeone
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-01-22 18:57



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Älskar den här dikten!
2007-04-23

    sunnanvind
Jättefin...
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

iamsomeone