Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man går vidare



en ytlig vän är det enda jag ska se dig som

Om jag kunde få dig att vilja ha mig, skulle jag göra det då?
kunna få dig att ångra dig, skulle jag förödmjuka mig så?


 
Om du ber mig att ge dig en till chans

så vill jag innerst inne ge dig den

trots att det sist ledde ingenstans

så kommer jag agera först och tänka sen
 


Jag kan titta på dig och undra hur du känner

varför du håller huvudet kallt

och låtsas som att vi nu bara är vänner

när jag vet att det inte är allt
 


du har bränt mig med allt du sagt och gjort

minns allt som om det vore igår

dock så räknades det bort väldigt fort

och ingen förklaring för det jag får
 


Du beter dig som att allt är bortglömt

vill veta varför och vilka fel jag gjort

önskar att jag inte hoppats och drömt

att du inte fick mitt hjärta att slå så fort
 


jag vill gå vidare men ser tillbaka

se så lätt du kan påverka mitt hjärta

vill gå vidare men börjar skaka

se så lätt du kan bringa mig smärta
 


nu vänder jag mig om och går

för jag är trött på din lek

inte en endaste tår

jag ska inte vara vek
 


Jag ska resa mig igen

du kan vinka när jag vänder mig om

för jag ska göra som du vill och vara din vän

och en ytlig vän är det enda jag ska se dig som...




Fri vers av Daniela Linder
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-01-22 19:37



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
känslofylld och mycket bra!...applåd!
2007-04-21

    rosentagg
"en ytlig vän" skit bra!
2007-01-28

  Kajsa Holmdahl
WAOW! verkligen jätte bra dikt! föll riktigt för den här :D känner igen mig på vissa ställen. klart 5 :D
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder