Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

Ett vackert dukat bord
Vackra strängars ackord
Ett slags själens budord
Som sagans borggård
Att se det vackraste
De enorma fruktfaten
Som även självaste
finaste aristokraten
inte klarar stå emot
Som en stor erot
Likt druvor och choklad
mot gommens bad
Så njuta vi tätt tätt
I slingrande rad
Ett smakfullt bett
I evigt århundrade
Njuta av varandras bord
Ikväll är din och min lycka gjord




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-01-23 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt