Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag talar direkt ur hjärtat, åtminstonde det som är kvar av det sönderhuggna hjärta jag har


Demonerna har mig i sitt våld

Demonerna är dom enda rösterna jag kan höra
Rakbladet och rösterna som säger att jag inte får äta kommer emot mig, jag lyder varje ord
Jag är för rädd för att inte lyda
För rädd för att stå emot

Jag skakar
Jag faller
Jag brister
Jag är död

Jag har inte fällt en enda tår på flera månader
Men nu vill dom inte komma
så jag blir rädd
Jag skakar
försöker få fram åtminstonde en tår
men det kommer inget

Det är helt tomt
Kanske jag gråtit så mycket så det tagit slut på tårar?
Kanske mina tårar inte känner någon riktig anledning att komma?
Kanske är jag inte värd att fälla en tår?




Fri vers av xXHeyBobXx
Läst 634 gånger
Publicerad 2007-01-23 16:06



Bookmark and Share


    Camillaa
igenkänannde :)
bravo! )

/ C
2007-01-23

  Anders P VIP
Alla har vi väl våra demoner. låt dem inte ta herraväldet bara. Tårar förlöser när de kommer men det är inte alltid så lätt. För mig finns musikaliska nycklar.
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

xXHeyBobXx
xXHeyBobXx