Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små motiv


Små, små motiv
nedstuckna i fickan.
Som frilansande chokladkakor.

måste sötma förvandlas till salt?

Ibland
smak av hortensia
Ibland
smak av härdsmälta

alltid

med en bitter eftersmak




Fri vers av frig
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-01-24 13:23



Bookmark and Share


  stella
Öppet för tolkning, inte för långt, helt enkelt skitbra!
2007-05-08

  Johannes
Njutning bör (eller kommer kanske?) alltid komma med en smutta smärta...

Snyggt skrivet oavsett, gillar första stycket rejält för du har lyckats göra det riktigt "sött" med små frilansade chockladkakor som sen övergår i en rejäl salt kallsup.
2007-01-24

  Bensin
Snyggt!
2007-01-24

  Jean-Michel Orblin
småttå gott ifickan
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig