Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl


Vid varje vägskäl
inför vart möte

i ögonblicket just innan ord
och projicerad bild blir till

finns valet om kärlek
eller rädsla

och friheten att välja
som är din




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-01-25 00:19



Bookmark and Share


  aftermath
sannerligen - vi gör våra val enkelt/svårt. fint fångat här.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist