Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett sovande tillstånd.

 

 

du lever

 

i

 

 

ett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vakum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

där den viktigaste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

personen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

är

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

du.

 




Fri vers av fossie
Läst 582 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 01:52



Bookmark and Share


  Robert W
wohooo








helt enkelt.


sorry men...








wohooo
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie