Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental snöstorm

Bilen kör fort
På motorvägen
Stora snöflingor
Faller från himlen

Natten är mörk
Strålkastarljuset
Lyser upp flingorna
Som störtar mot vindrutan

Ögonen fokuserar
Försöker se dem alla
Var och en för sig
En och en

Liksom hjärnan
Försöker sortera
Tanke från tanke
I mental snöstorm




Fri vers av Pica pica
Läst 381 gånger
Publicerad 2004-01-18 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica