Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde att ni kunde svalka helvetet - Må satan ta er


reningsritualen som brukade vara
ett självklart inslag
en trygghet
en trygghet

har blivit smuts.

nu kommer inga tårar
inga tårar
inga tårar
ingen trygghet
kommer längre på beställning

allt som finns här
är den där kvidande
tomheten
tomheten


tomt

Må satan ta er.




Fri vers av frig
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-01-25 19:33



Bookmark and Share


  Prometeus
Oj, den här var spännande.
Jag tycker inte man läser så mkt som väcker uppseende nuförtiden, men den här var spännande som sagt.

Jag önskar bara att du tog bort sista partiet (det med kuk osv), då skulle dikten bli ännu bättre, bara avsluta med "må satan ta er".

Jag tyckte det var fascinerande att jag fick känslan av en inneboende ondska i denna dikten, en otyglad ilska.

Ska läsa lite mer av dig!
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

frig
frig