Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku (i Skottland)

 

Vind över heden

Och i katedralskalet

hörs lovsångerna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-01-26 14:28



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kort och vackert, gillar verkligen känslan du får fram med få ord :)
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP