Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jahåhåjaja...


Varats ljuvliga lättja

som jag älskar att skjuta upp saker
inte fyrverkerier dock för jag älskar även hundar
men göromål
\"störomål\" skulle jag vilja kalla dem
ty de stör nåt så inihelvete min vardag
det finns ju ingen lag (än så länge)
på maximal returpappershöjd i hallen
dammigt är det i hörnen och toaletten ska vi inte ens tala om
den borde jag göra nåt åt faktiskt
i morgon
livet är för kort för att bekymra sig över skitsaker
den här texten till exempel
den verkar inte ens bli särskilt bra
eller bra och bra
den handlar ju inte ens om nånting
har jag ens tänkt till innan jag skrev den?
antagligen inte
jag ska radera den
eller så ska jag skriva en bättre text
ja det ska jag göra
i morgon




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 887 gånger
Publicerad 2007-01-26 15:21



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Hahaha . . . Du e bara obotlig!!!

I en älskvärd bemärkelse . . .

ONE LOVE . . . ONE HEART . . .

LETS GET TOGETHER AND FEEL

som det var sagt . . . ALRIGHT!!!


****************************
2007-01-30

  Carl O Andersson
Underbar - Men tänk på att "det är omöjligt att njuta helt av ysslolösheten om man inte har mycket att göra" - åtminstone om man får tro Jerome Klapka Jerome
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho