Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar...

Du gråter, det rinner tårar ner för dina kinder
Du är ledsen, jag försöker se dig i ögonen,
men du vill inte se mig i ögonen
Tårarna bara fortsätter rinna
Jag kramar dig i hopp om att det ska sluta,
men det gör det inte
Du bara gråter och gråter,
och jag vet inte vad jag ska ta mig till för att få dig att sluta
Vill inte att du ska vara ledsen,
jag älskar ju dig!




Övriga genrer av MikaChan
Läst 223 gånger
Publicerad 2007-01-27 23:39



Bookmark and Share


  Lidde
Fan vad fint
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan