Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tydliga ord


En del ord kan inte sägas i tron om att de suddas ut med tiden.

Nej, för jag minns och jag tog dem på allvar,
skulle jag inte det?

Jag tänker inte glömma och låtsas som orden aldrig sagts.




Övriga genrer av dalvana
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-01-25 19:17



Bookmark and Share


    eleonor
känner precis så
2005-01-26

  Markattan
Så sant som det är skrivet. Minnet av orden kan blekna, men det finns alltid kvar. Väl fångat!
2005-01-26

    carimba
kan verkligen etsa sig fast..... en sann text
2005-01-25
  > Nästa text
< Föregående

dalvana