Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla


När vi sågs idag,

Kändes det som att se in i dina ögon för första gången igen.
Som att krama dig för första gången, ta i dig för första gången.

Det känns att det finns något där, att vi har något kvar.
Även om det ibland känns så fruktansvärt långt borta.

Kan vi plocka upp det igen och kanske hitta tillbaka
till det som en gång var? Jag vill tro det.

Jag älskar dig.




Fri vers av dalvana
Läst 536 gånger
Publicerad 2005-09-08 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalvana