Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zebrajävel


Vad jag än väljer så kommer det att bli fel.
Någon kommer i kläm i vilket fall som helst.

Alltid lite mitt i mellan, lite bortanför, lite utanför.




Fri vers av dalvana
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-09-03 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalvana