Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av alla dom

\"Jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden.
Jag är en av alla dom som kan ge upp,
när jag är söndagkvällsförvriden.

Vad gör man då?

Och är jag ensam på en söndag blir jag dum, och mörkrädd mitt på dan.

Måste bort från tysta rum,
och är Du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan.\"

(Ur; \"En Av Alla Dom\" av Lars Winnerbäck)




Fri vers av dalvana
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-08-15 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalvana