Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så mycket som saknas, innan jag kan bli hel.


Ensamhet

En av mina största rädslor är att vara ensam.

Inte den ensamhet som att ibland vara för sig själv,
utan den ensamhet man som tränger sig på
när att man är omgiven av tusentals människor.

Även om jag är livrädd för att vara ensam,
känns det som att det är dit jag är på väg.

Jag är så jävla rädd




Fri vers av dalvana
Läst 700 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-20 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalvana