Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss bygga en bro över havet



Räck mig din hand
Om du vill hålla min
Från olika land
Min hand i din
Vi följs snart åt
och är varandra nära
Ingen mer gråt
Vi är varandra kära
Så låt det bli fred
Och lär alla barn små
vi är alla lika
Och vi kan förmå
OSS att ingen svika










Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-01-27 07:00



Bookmark and Share


  Mr G
At bygga broar istället för att bränna dem
är ju naturligtvis ett patos.
Känslomässiga broar borde byggas tidigt i livet.

Man tackar för en dikt med förtröstan om en bätrte
värld
Mr G
2007-01-27

  Lidde
Mycket bra
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt