Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kaffedroppen den ljuva


Drycken över alla drycker


Det är varmt för gommen
Nyttigt för själen
Gott för sinnet och minnet
Jag slutade att röka
med kaffet vill jag inte ens försöka
Det är livets dryck
för utan kaffe
vore vatten smaklöst
färglöst och doftlöst

Mmmm,så gott




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-01-27 07:34



Bookmark and Share


  Lidde
Jag håller med dig, kaffe är livet
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt