Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tre lyckligaste stunder


Lyckliga ögonblick



När Gabriella föddes

När Rebecca föddes

Jag föddes på nytt

när jag fick veta att jag skulle överleva
och kunde följa mina barn
in i vuxenvärlden




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-01-27 09:03



Bookmark and Share


  Arwen
fint!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt