Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning

Om man vill fånga en stor råtta
bör man ha en stor ost...




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-01-27 12:17



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Haha :)
Ja, du har kanske rätt
2007-01-27

  Sofie Viktoria
Haha!! Ja, kanske det..
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt