Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rensade min byrålåda och hittade en dikt jag måste ha skrivit när jag var typ 10 år..


Ledsen

Att vara ledsen är mer än tårar
det kan vara ord som sårar
slag som smärtat
is i hjärtat.
När man är ledsen behöver man hopp och tro,
för att glädje igen ska kunna gro.




Fri vers av misa
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-01-27 16:14



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
En väldigt fin dikt...
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa