Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börja gå mot den tiden när jag börja längta


Längtan

Längtar efter doften
från brädorna
då solen värmer mitt gamla hus
Längtar efte kvällen
när syrenens blommor
skiftar trolskt i skymninsljus
Längtar efter myllan
på mina händer
och höra räfsan på gångarnas grus
Längtar efter natten
då näktegalen håller mig vaken
då vinden leker i min gardin
med milt och sövandesus




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 415 gånger
Publicerad 2007-01-27 19:39



Bookmark and Share


  Sunlight
Mm, kan känna doften av syrenerna, höra näktergalens eko om natten... har upplevt det - och saknar det... Fint fångat!
2007-02-28

    Maria Malm
Så fint skriven. Jag längtar också!
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström