Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Varför Säger Du Saker Du Inte Håller
Varför Ljuger Du För Mig Hela Tiden
Varför Går Det Inte att Lite på dig
Varför Måste Du Säga Det Till Mig
Varför Gör Det Ont
När Du Säger Något Så Dumt
Varför?
Varför Sviker Du..




Övriga genrer av Lilla_syster
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-01-28 16:48



Bookmark and Share


  Amina
det genomlider en desperassion, agression, ledsamhet över texten. Den för med sej en enorm känsla...bra jobbat!! puss
2007-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster